Kiwi

Vi henger fortsatt på kiwibussen og er for oyeblikket i Taupo (uttales Toe-Paw). Vi skulle egentlig bare være her i to netter, men siden det var St. Patricks day igår og den opprinnelige planen var en 7 timers hiking tur idag ble vi enige om heller å være en ekstra natt og ta hikingturen i morgen sammen med en gjeng fra bussen.  Hehe… Det er en 7 timers tur på Mount Doom fjellet som sies å være helt fantastisk og sykt hard. Vi gleder og gruer oss litt. Er ikke akkuratt blitt i bedre form mens vi har vært på tur! Får ta noen knebøy og sit-ups ikveld.

Det er flere aktiviteter hver dag som koster sykt mye penger så vi må prioritere og velge bort  masse. Vi dro på en ekte maorisk kulturkveld i en «autentisk» maorilandsby hvor vi fikk masse mat og «ekte» maorishow. Det var «for å bringe maorikulturen videre»… Det var dritt. Seriøst det verste vi har betalt for på hele reisen. Maten var god. De fleste andre  på bussen mente showet var fantastisk, så vi er tydeligvis på en buss hvor standaren for gode kulturopplevelser er lav.

Anyways… Vi har foreløpig ikke gjort så mye mer spennende. New Zeland er et vakkert land. Rotorua er en by som lukter fis. Vi har badet på verdens fineste strand og mott mange koselige mennesker. De fleste her er briter.

3 kommentarer (+add yours?)

  1. t.Gjertrud
    mar 18, 2011 @ 18:23:24

    Hei hei! Så gøy dere må ha det! God fjelltur..og som gammel sykepleier; husk nok drikke !!!!! Venter Tone hvert øyeblikk. Vi skal ha «søster-kveld» her. Kos dere videre. Klem fra alle oss i Slemdalsvingen

    Svar

  2. t.Gjertrud
    mar 18, 2011 @ 18:24:14

    …. det var her kommentaren skulle være da…

    Svar

  3. Mamma
    mar 19, 2011 @ 17:25:43

    Gnagsårplaster er lurt å ha med!!
    God tur!!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Blog Stats

  • 6 386 hits